Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8309
Назва: | Застосування хімічного консервування зернової маси або окремих її компонентів у процесі зберігання |
Автори: | Кислий, С. О. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Ключові слова: | зернова маса;хімічне консервування;технології консервування зерна |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 96-97) |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто застосування хімічного консервування зернової маси або окремих її компонентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8309 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-96-97.pdf | 234.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.