Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8300
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пшеничний, С. Д. | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchev, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-10T06:33:41Z | - |
dc.date.available | 2019-10-10T06:33:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8300 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто особливості заморожування харчових продуктів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 74-75) | - |
dc.subject | холод | uk |
dc.subject | холодильні машини | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.title | Заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-74-75.pdf | 239.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.