Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8297
Назва: Значення охолодження під час зберігання та траспортування продукції до споживача
Автори: Пінжаєва, Л. С.
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Ключові слова: охолодження продукції;зберігання продукції;транспортування продукції
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 68-69)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто застосування охолодження під час зберігання та транспортування продукції до споживача.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8297
Розташовується у зібраннях:кафедра Технології конструційних матеріалів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-68-69.pdf234.04 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.