Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8290
Назва: Дослідження температурних полів процесу заморожування твердих сирів
Автори: Бовкун, О. М.
Ключові слова: тверді сири;заморожування;холодильна обробка
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 50-51
Короткий огляд (реферат): Наводяться результати досліджень з визначення закономірностей процесу заморожування зразків розфасованих твердих сирів від режимів холодильної обробки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8290
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-50-51.pdf345.45 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.