Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8290
Назва: | Дослідження температурних полів процесу заморожування твердих сирів |
Автори: | Бовкун, О. М. |
Ключові слова: | тверді сири;заморожування;холодильна обробка |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 50-51 |
Короткий огляд (реферат): | Наводяться результати досліджень з визначення закономірностей процесу заморожування зразків розфасованих твердих сирів від режимів холодильної обробки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8290 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-50-51.pdf | 345.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.