Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287
Назва: | Показники житньо-пшеничного тіста для заморожування хлібопекарських напівфабрикатів |
Автори: | Шац, В. М. Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Ключові слова: | хліб;тісто;хлібопекарське виробництво;тiстоприготування |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 42-43) |
Короткий огляд (реферат): | Наводяться результати досліджень показників хліба виготовленого з житньо-пшеничного тіста після його зберігання у замороженому стані. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-42-43.pdf | 400.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.