Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287
Title: Показники житньо-пшеничного тіста для заморожування хлібопекарських напівфабрикатів
Authors: Шац, В. М.
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: хліб;тісто;хлібопекарське виробництво;тiстоприготування
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 42-43)
Abstract: Наводяться результати досліджень показників хліба виготовленого з житньо-пшеничного тіста після його зберігання у замороженому стані.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-42-43.pdf400.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.