Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8284
Назва: Основні фактори, що впливають на лежкість картоплі
Автори: Бублік, А. Д.
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Ключові слова: картопля;зберігання картоплі;зберігання картоплі
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 36-37)
Короткий огляд (реферат): Запропоновані основні фактори, що впливають на лежкість картоплі у період зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8284
Розташовується у зібраннях:кафедра Технології конструційних матеріалів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-36-37.pdf236.75 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.