Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8275
Назва: | Технологічний процес виробництва загартованого морозива |
Автори: | Гімбаров, А. С. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii |
Ключові слова: | морозиво;молочна кислота;молоко |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 24-25) |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто технологію виробництва морозива. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8275 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-24-25.pdf | 238.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.