Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8275
Title: | Технологічний процес виробництва загартованого морозива |
Authors: | Гімбаров, А. С. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchеv, Serhii |
Keywords: | морозиво;молочна кислота;молоко |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 24-25) |
Abstract: | Розглянуто технологію виробництва морозива. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8275 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-24-25.pdf | 238.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.