Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272
Назва: Особливості складу морозива, як об’єкта виробництва
Автори: Корнійчук, В. С.
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Ключові слова: морозиво;молочна сировина;жири;активні добавки
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 18-19)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості морозива, як об’єкта виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272
Розташовується у зібраннях:кафедра Технології конструційних матеріалів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-18-19.pdf239.69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.