Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272
Title: | Особливості складу морозива, як об’єкта виробництва |
Authors: | Корнійчук, В. С. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Keywords: | морозиво;молочна сировина;жири;активні добавки |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 18-19) |
Abstract: | Розглянуто особливості морозива, як об’єкта виробництва. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272 |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-18-19.pdf | 239.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.