Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272
Title: Особливості складу морозива, як об’єкта виробництва
Authors: Корнійчук, В. С.
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Keywords: морозиво;молочна сировина;жири;активні добавки
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 18-19)
Abstract: Розглянуто особливості морозива, як об’єкта виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-18-19.pdf239.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.