Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8177
Назва: Бухгалтерський облік екологічної діяльності
Автори: Голуб, Наталя Олександрівна
Голуб, Наталья Александровна
Holub, Natalia
Ключові слова: облік;звітність;інформація;аналіз;accounting;reporting;information;analysis
Дата публікації: 2019
Видавництво: ФОП Однорог Т. В.
Серія/номер: Соціально-економічні проблеми розвитку бізнесу та місцевого самоврядування: тези доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції (13-14 червня 2019 р.);(С. 99-102)
Короткий огляд (реферат): UK: У ринковій економіці бухгалтерська звітність грає досить важливу роль, оскільки виступає в якості одного з основних джерел інформації для більшості її користувачів. Зміст і структура бухгалтерської звітності в останні роки перетерпіли істотні зміни. Звітність наблизилася за своїми параметрами до міжнародних вимог, але процес її вдосконалення, як на вітчизняному, так і міжнародному рівнях носить перманентний характер. Питання реформування бухгалтерської звітності є предметом дискусій і досліджень, у яких мова йде, насамперед, про створення ефективної системи звітних даних, що дозволяють користувачам одержувати всю необхідну за кількісними й якісними параметрами інформацію. EN: In clause the information aspects of interrelation of the analysis and accounting reporting are considered, the prevailing role of the reporting in the analysis is determined, the further prospects of interaction of the economic analysis and reporting of the enterprises are proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8177
Розташовується у зібраннях:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.