Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8169
Назва: Про порядок організації оцінювання успішності навчання студентів освітнього ступеню «Бакалавр» з дисципліни «Електротехніка і мікросхемотехніка» в ТДАТУ
Автори: Курашкін, Сергій Федорович
Курашкин, Сергей Федорович
Kurashkin, Serhii
Ключові слова: професійні компетенції;методи оцінювання знань;навчальна дисципліна;вхідний контроль;поточний контроль;підсумковий модульний контроль;семестровий підсумковий контроль;professional competencies;knowledge evaluating methods;curriculum;entrance control;current control;final module control;semester final control
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації»: збірник наукових праць;С. 306-309
Короткий огляд (реферат): UK: У роботі висвітлено методику оцінювання успішності навчання здобувачів вищої освіти в Таврійському державному агротехнологічному університеті (ТДАТУ), розглянуто вимоги до форм і методів перевірки та оцінювання знань, що формують систему контролю знань здобувачів вищої освіти під час вивчення дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка». EN: The methodology for evaluating the success of higher education studying at the Tavria State agrotechnological university (TSATU) is described in this work. There is reviewed requirements to the forms and methods of verification and knowledge evaluation that forming a knowledge control system of higher education applicants during study a discipline «Electronics and microcircuitry».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8169
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Переяслав-Хмельницький вип.40-307-310.pdf465.64 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.