Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8030
Назва: | Ворушіння зернової маси із застосуванням імпульсного барботування в зерносховищі |
Автори: | Паламарчук, Ігор Павлович Паламарчук, Игорь Павлович Palamarchuk, Ihor Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Ключові слова: | зберігання зерна;вентилювання сировини;теплообмін;дисперсійне середовище;імпульсне барботування |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Серія/номер: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 224-225 |
Короткий огляд (реферат): | Запропонований спосіб зберігання зернових мас із застосуванням охолодження й імпульсного барботування в зерносховищі створює певні умови всередині шару продукту та позитивно впливає на лежкість і збереженість якостей зерна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8030 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-224-225.pdf | 196.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.