Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7951
Назва: Стан та тенденції розвитку ринку аґрусу в Україні
Автори: Легеза, Дар'я Георгіївна
Легеза, Дарья Георгиевна
Leheza, Daria
Ніколаєнко, О. О.
Ключові слова: ягідна продукція;ягідні культури;світовий ринок ягід;плодово-ягідна продукція;аґрус;ринок аґрусу
Дата публікації: 2019
Серія/номер: Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 березня);С. 253-256
Короткий огляд (реферат): Сьогодні ознакою здорового способу життя є споживання ягідної продукції, яка багата на вітаміни, мінерали та інші корисні елементи. Але ситуація на ринку, що постійно змінюється вимагає від виробників стратегічного обґрунтування, адже ціна на ягідні культури залежить від рівня урожайності продукції та рівня експорту основних країн виробників. Обсяги виробництва ягід на світовому ринку щорічно зростають. В умовах ринку зростає конкуренція, особливо це стосується споживчих ринків, де конкуренція відбувається не тільки за ціною, але й за інструментами маркетингу. Від того, як виробник представить свою плодово-ягідну продукції залежить його майбутній рівень доходів. Україна має шанс стати стратегічним виробником ягідних культур з приводу вирощування різноманітного асортименту продукції, зокрема аґрус
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7951
Розташовується у зібраннях:кафедра Маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf196.19 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.