Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7948
Title: Ринковий потенціал нішевої культури - журавлини
Authors: Легеза, Дар'я Георгіївна
Легеза, Дарья Георгиевна
Leheza, Daria
Гребельна, Г. В.
Keywords: ягідні культури
сушені ягоди
здорове харчування
маркетинг ягід
ререробна галузь
журавлина
ринковий потенціал
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 березня);С. 200-204
Abstract: Ягідні культури здавна відігравали важливу роль в українській кулінарії та лікарській справі. Зараз високий попит на сушені та свіжі ягоди зумовлений популяризацією здорового способу життя. Наразі проблемою в маркетингу ягід є низький розвиток переробної галузі. Також є помітне переважання експорту замороженої ягоди, над свіжою. Подолання цієї проблеми вимагає фінансування, а також імпортування або розробки вітчизняних нових технологій та обладнання. Крім того важлива мотивація вітчизняних фермерів та стимулювання розвитку їх господарства
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7948
Appears in Collections:кафедра Маркетинг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf224,41 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.