Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7785
Назва: | Звіт про науково-дослідну роботу (заключний). Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: |
Автори: | Ялпачик, Ф. Ю. Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Івженко, А. О. Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Полудненко, Ольга Володимирівна Полудненко, Ольга Владимировна Poludnenko, Olha Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Ключові слова: | заморожування;коефіцієнт теплопровідності;енерговитрати;дефростація;флюїдизаційний швидкоморозильний апарат |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження є тепломасообмінні процеси заморожування та довготривалого зберігання плодоовочевої сировини Предметом дослідження являються різні види та сорти плодоовочевої сировини у свіжому, замороженому та розмороженому стані. Методи дослідження : фізико-математичне моделювання теплофізичних властивостей різних видів плодоовочевої сировини та процесів теплома-сообміну при її холодильній обробці і зберіганні; експериментальні методи аналізу фізико-хімічних, фізико-механічних, біохімічних та мікробіологічних змін у плодоовочевій сировині; методи статистичного, кореляційного та регресійного аналізу експериментальних даних; методи обчислювальної математики, алгоритмізації розрахунків та програмування на мові „Turbo Pascal“, методи техніко-економічного аналізу ефективності промислових технологій. Створено науково обґрунтовану технологію заморожування та розморожування кабачків, кукурудзи молочно-воскової стиглості, баклажанів, гарбуза, перцю солодкого та винограду, яка базується на теоретично визначених режимах заморожування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7785 |
Розташовується у зібраннях: | Звіти з НДР |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Звіт про роботу науково-дослідної лабораторії 2015.pdf | 3.23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.