Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7703
Назва: Основи теорії тепло-масопереносу при моделюванні процесу волого-теплової підготовки м’ятки рицини
Автори: Дідур, Володимир Аксентійович
Дидур, Владимир Аксентиевич
Didur, Volodymyr
Дідур, В. В.
Ключові слова: віджим олії;якість;закони термодинаміки;критерій фазового переходу;скрита теплота випарювання;коефіцієнт дифузії вологи;теплоємність матеріалу;wet and heat preparation;oilseed crumbs;oil;oil spill;oil peel
Дата публікації: 2019
Видавництво: Мелітополь: ФОП Однорог Т.В.
Серія/номер: Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 218-219)
Короткий огляд (реферат): UK: Волого-теплова підготовка м’ятки з олійної сировини перед віджимом олії є важливою технологічною операцією. Від технологічних режимів цієї операції залежить ступінь віджиму олії та її якість. EN: Wet and heat preparation of oilseed crumbs before oil spill is a complex technological operation that has so far been poorly studied. The theoretical basis of the mathematical modeling of this process in the form of differential equations of heat and mass transfer is proposed. Numerical solution of these equations is possible in the case of boundary conditions defined on the basis of experimental studies of physico-mechanical, thermodynamic and technological properties of a particular oilseed material.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7703
Розташовується у зібраннях:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали МНПК Сучасні наукові.. Дідур-13-14.pdf198.22 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.