Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7652
Назва: | Опис до патенту на корисну модель № 126223 "Спосіб отримання замороженого фасованого соку "Мелітопольський морквяно- гарбузовий з грушею та цукатами"" |
Автори: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Угольніков, В. В. Світличний, О. О. |
Ключові слова: | зберігання рослинної сировини;консервування;швидке заморожування;купажування;морква;гарбуз;отримання соку |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання замороженого фасованого соку «Мелітопольський морквяно-гарбузовий з грушею та цукатами», при якому проводять підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують моркву та гарбуз, причому сік отримують з усього кореня або плоду з видаленням шкірки та насіння, а потім купажують отримані соки з соком яблучним, цукром буряковим, шматочками м'якоті груші та цукатами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7652 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
26.pdf | 155.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.