Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Назва: Опис до патенту на корисну модель № 127140 "Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку"
Автори: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ключові слова: зберігання рослинної сировини;заморожування;купажування;гомогенізація;сік;черешневий сік;сік заморожений
Дата публікації: 2018
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку, що включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C, причому, як основну сировину, використовують черешню, причому сік отримують з усієї ягоди з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, цукром буряковим, сиропом натуральної чайної рози при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік з черешні 73-77; сік яблучний 20-23; цукор буряковий 2,0-2,5; сироп натуральний чайної рози 1,0-1,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf153.36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.