Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Назва: Перспективні напрямки переробки основних олійних культур
Автори: Єременко, Оксана Анатоліївна
Еременко, Оксана Анатольевна
Yeremenko, Oksana
Онищенко, Ольга Вячеславівна
Онищенко, Ольга Вячеславовна
Onyshchenko, Olha
Пушкарьов, І. В.
Веренчук, Анастасія Олексіївна
Веренчук, Анастасия Алексеевна
Verenchuk, Anastasiia
Федосова, Альона Олексіївна
Федосова, Алена Алексеевна
Fedosova, Alona
Ключові слова: олійні культури;рослинна олія;експорт;переробка насіння
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Міжнар. наук. інтернет-конференція (26 жовтня 2018 р.);(С. 72-73)
Короткий огляд (реферат): У світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Розташовується у зібраннях:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єременко, Онищенко, Федосова.pdf288.21 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.