Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Назва: | Перспективні напрямки переробки основних олійних культур |
Автори: | Єременко, Оксана Анатоліївна Еременко, Оксана Анатольевна Yeremenko, Oksana Онищенко, Ольга Вячеславівна Онищенко, Ольга Вячеславовна Onyshchenko, Olha Пушкарьов, І. В. Веренчук, Анастасія Олексіївна Веренчук, Анастасия Алексеевна Verenchuk, Anastasiia Федосова, Альона Олексіївна Федосова, Алена Алексеевна Fedosova, Alona |
Ключові слова: | олійні культури;рослинна олія;експорт;переробка насіння |
Дата публікації: | 2018 |
Серія/номер: | Міжнар. наук. інтернет-конференція (26 жовтня 2018 р.);(С. 72-73) |
Короткий огляд (реферат): | У світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єременко, Онищенко, Федосова.pdf | 288.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.