Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75
Назва: Розрахунок основних теплофізичних характеристик овочів і винограду при заморожуванні
Автори: Ялпачик, В. Ф.
Ключові слова: переробка с.-х. продукции
Дата публікації: 2006
Видавництво: Крым. агротехнол. ун-т
Серія/номер: Энергосберегающие технологии производства и переработки с.-х. продукции (технические науки);Вып.93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf665.11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.