Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75
Назва: | Розрахунок основних теплофізичних характеристик овочів і винограду при заморожуванні |
Автори: | Ялпачик, В. Ф. |
Ключові слова: | переробка с.-х. продукции |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Крым. агротехнол. ун-т |
Серія/номер: | Энергосберегающие технологии производства и переработки с.-х. продукции (технические науки);Вып.93 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/75 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 665.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.