Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7551
Назва: | Умови застосування технологічних операцій процесу створення мікроклімату на свинарських фермах |
Автори: | Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia Болтянський, Олег Володимирович Болтянский, Олег Владимирович Boltianskyi, Oleh |
Ключові слова: | свинарська ферма;енергозбереження;мікроклімат;переваги;недоліки;свиноводческая ферма;энергосбережение;микроклимат;преимущества;недостатки;pig farm;energy saving;microclimate;advantages;disadvantages |
Дата публікації: | 2019 |
Серія/номер: | Актуальні питання розвитку аграрної науки в Україні: зьірник наукових праць (11 квітня 2019 року, м.Ніжин);Вип. 11 С. 92-98 |
Короткий огляд (реферат): | UK: В статті розглянуто умови застосування і технологічні вимоги до технологічних операцій процесу створення мікроклімату, визначено переваги і недоліки природної та примусової вентиляції з огляду на принципи енергозбереження. RU: В статье рассмотрены условия применения и технологические требования к технологическим операциям процесса создания микроклимата, определены преимущества и недостатки природной и принудительной вентиляции учитывая принципы энергосбережения. EN: The article discusses the conditions of use and technological requirements for technological operations of the process of creating a microclimate, identifies the advantages and disadvantages of natural and forced ventilation, taking into account the principles of energy saving. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7551 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болтянська_2 НАІ 11.04.19.pdf | 695.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.