Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7514
Назва: Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберігання
Автори: Желязков, О. О.
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ключові слова: маса;температура;заморожування;вологовміст;плоди;зберігання
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Серія/номер: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 317
Короткий огляд (реферат): У тканинах рослин вода складає 70–95% сирої маси. Розрізняють дві форми води: вільну і зв’язану (осмотично і колоїдно зв’язану). При температурі нижче крiоскопічної вода перетворюється на лід. З виморожуванням вільної води зростає концентрація солей в міжклітинному розчині, що призводить до зміщення кріоскопічної температури в область більш низьких температур. Зв’язана вода вимерзає при більш низьких температурах, ніж вільна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7514
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези студ 03,04,2019-330.pdf96.14 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.