Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7507
Назва: | Optimization of the parameters for the process of grain cooling |
Автори: | Palamarchuk, Ihor Kiurchev, Serhii Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Verkholantseva, Valentyna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Palianychka, Nadiia Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Hryhorenko, Olena Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна |
Ключові слова: | grain;optimization;cooling;storage;process;parameters |
Дата публікації: | 2018 |
Серія/номер: | V Międzynarodowa Konferencja ODNAWIALNE ŹRÓDŁA ENERGII techniki, technologie, innowacje: (Krynica-Zdrój, 20-22 czerwca 2018 r.);S. 91 |
Короткий огляд (реферат): | To describe the investigated process of grain products storage adequately, we designed the mathematical models which included a multiple regression of the second order and employed the results of the multivariate experiment The application of the presented models allowed to obtain optimal technological parameters for the considered equipment The moisture content in the processed material was 12.5 ... 14%; volume of air supply made up 5200 ...5700 m3 / hour and the temperature of the heat agent was 7 ... 11OC.According to the presented results, we could claim that gluten content during long-term storage would be 24% for power consumption of 9.15 kW / t under stated technological regimes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7507 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 738.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.