Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Назва: | Експериментальна установка для об ’ємного друку (3d) харчових продуктів |
Автори: | Старовойт, М. А. Савченко, М. В. |
Ключові слова: | комп’ютерна програма;циліндр;сталь;поршень;кронштейн;шток |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Серія/номер: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 301 |
Короткий огляд (реферат): | Технологія об’ємного друку (3D) виконується методом послідовного нанесення валками продукту з одночасним їх спіканням при управлінні процесом за допомогою комп’ютерної програми. Технологія об’ємного друку продукту впевнено завоювала місце у виробництві продуктових виробів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-314.pdf | 104.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.