Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Назва: Експериментальна установка для об ’ємного друку (3d) харчових продуктів
Автори: Старовойт, М. А.
Савченко, М. В.
Ключові слова: комп’ютерна програма;циліндр;сталь;поршень;кронштейн;шток
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Серія/номер: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 301
Короткий огляд (реферат): Технологія об’ємного друку (3D) виконується методом послідовного нанесення валками продукту з одночасним їх спіканням при управлінні процесом за допомогою комп’ютерної програми. Технологія об’ємного друку продукту впевнено завоювала місце у виробництві продуктових виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7470
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези студ 03,04,2019-314.pdf104.92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.