Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462
Назва: | Визначення кількості вимороженої води |
Автори: | Савісько, А. Ю. Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla |
Ключові слова: | концентрація;кріоскопічна температура;температура заморожування;мінеральні речовини;органічні речовини;рідка фаза |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Серія/номер: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 293 |
Короткий огляд (реферат): | Процес заморожування тканин – це , перш за все, процес замерзання тканинної рідини. При зниженні температури фазові перетворення починаються в момент порушення стану переохолодження , що супроводжується поступовим виморожуванням води і збільшенням концентрації розчинних мінеральних і органічних речовин. Із зниженням температури кількість вимороженої води збільшується. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7462 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-306.pdf | 107.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.