Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455
Назва: Удосконалення конструкції центрифуги для переробки тваринного жиру
Автори: Петриченко, М. С.
Ключові слова: шнекові центрифуги;ротор;спіраль;сталь;енерговитрати;собівартість продукту
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Серія/номер: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 290
Короткий огляд (реферат): У м’ясній і молочній промисловості шнекові центрифуги застосовують для отримання казеїну, при очищенні тваринних жирів, при частковому освітленні суспензій у виробництві інсуліну, при видаленні і обезводненні опадів стічних вод та ін . Сучасні шнекові центрифуги частіше всього мають ротор циліндрової форми. Усередині ротора розташований циліндровий або циліндровоконічний барабан, що несе спіральну стрічку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези студ 03,04,2019-303.pdf96.05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.