Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455
Назва: | Удосконалення конструкції центрифуги для переробки тваринного жиру |
Автори: | Петриченко, М. С. |
Ключові слова: | шнекові центрифуги;ротор;спіраль;сталь;енерговитрати;собівартість продукту |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Серія/номер: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 290 |
Короткий огляд (реферат): | У м’ясній і молочній промисловості шнекові центрифуги застосовують для отримання казеїну, при очищенні тваринних жирів, при частковому освітленні суспензій у виробництві інсуліну, при видаленні і обезводненні опадів стічних вод та ін . Сучасні шнекові центрифуги частіше всього мають ротор циліндрової форми. Усередині ротора розташований циліндровий або циліндровоконічний барабан, що несе спіральну стрічку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7455 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-303.pdf | 96.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.