Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7451
Назва: Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник
Автори: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Скляр, Олександр Григорович
Скляр, Александр Григорьевич
Skliar, Oleksandr
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Kiurcheva, Liudmyla
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Ключові слова: види сховищ;зберігання овочів;холодильні установки;морозильні апарати;технологічне обладнання
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Короткий огляд (реферат): Посібник рекомендований для студентів навчальних закладів III і IV рівня акредитації для використання у навчальному процесі підготовки з дисципліни "Обладнання складів".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7451
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 Обладнання складів навчальний посібник.pdf9.39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.