Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7451
Назва: | Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Скляр, Олександр Григорович Скляр, Александр Григорьевич Skliar, Oleksandr Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Ключові слова: | види сховищ;зберігання овочів;холодильні установки;морозильні апарати;технологічне обладнання |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні |
Короткий огляд (реферат): | Посібник рекомендований для студентів навчальних закладів III і IV рівня акредитації для використання у навчальному процесі підготовки з дисципліни "Обладнання складів". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7451 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання
|