Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449
Назва: | Оптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків |
Автори: | Лебідь, М. Р. Щербаков, Д. В. |
Ключові слова: | параметри;енергетичні витрати;жирові кульки |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Серія/номер: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 284 |
Короткий огляд (реферат): | Згідно з результатами сучасних досліджень процесу диспергування можливо стверджувати, що використання струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею жирової фази може забезпечити 5–6-кратне зниження енергетичних витрат на гомогенізацію при отриманні середнього діаметру жирових кульок на рівні технологічно обумовлених параметрів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-297.pdf | 95.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.