Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449
Title: Оптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків
Authors: Лебідь, М. Р.
Щербаков, Д. В.
Keywords: параметри;енергетичні витрати;жирові кульки
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Series/Report no.: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 284
Abstract: Згідно з результатами сучасних досліджень процесу диспергування можливо стверджувати, що використання струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею жирової фази може забезпечити 5–6-кратне зниження енергетичних витрат на гомогенізацію при отриманні середнього діаметру жирових кульок на рівні технологічно обумовлених параметрів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-297.pdf95.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.