Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446
Назва: | Значення зберігання для сільськогосподарської продукції |
Автори: | Колеснік, О. П. |
Ключові слова: | сировина;споживач;режими зберігання;втрати маси;втрати якості;втрати фізичні;втрати біологічні |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Серія/номер: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 281 |
Короткий огляд (реферат): | Для безперебійного постачання населення продуктами харчування і промисловості сировиною необхідно мати достані запаси кожного виду продукту. Багато зерна, картоплі і овочів протягом року потрібно тваринництву. Значна частина врожаю повинна бути збережена у якості посівних фондів. Нарешті, для нормального розвитку економіки і життя населення у випадку не врожаю, стихійних лих тощо необхідні резерви. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-294 (1).pdf | 95.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.