Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7360
Назва: Удосконалення технології виробництва аерованих заморожених продуктів
Автори: Бовкун, О. М.
Ключові слова: харчова промисловість;замороження продуктів;піноподібні продукти;аеровані продукти;консервування продукції;замороження
Дата публікації: 2019
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 104-105
Короткий огляд (реферат): Досліджено процес виробництва аерованих заморожених продуктів та запропоновано спосіб удосконалення технології з використанням швидкого заморожування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7360
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34.pdf191.12 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.