Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7360
Назва: | Удосконалення технології виробництва аерованих заморожених продуктів |
Автори: | Бовкун, О. М. |
Ключові слова: | харчова промисловість;замороження продуктів;піноподібні продукти;аеровані продукти;консервування продукції;замороження |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 104-105 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено процес виробництва аерованих заморожених продуктів та запропоновано спосіб удосконалення технології з використанням швидкого заморожування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7360 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34.pdf | 191.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.