Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358
Назва: | Вплив фракційного складу зерна ячменю на процес виробництва солоду |
Автори: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Alekseenko, Vadym Харитонова, А. І. |
Ключові слова: | солод;пивоваріння;ферменти;зерно ячменя;калібрування |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Серія/номер: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція;Ч. 1 С.227-228 |
Короткий огляд (реферат): | Солод є основною сировиною пивоваріння, джерелом екстрактивних речовин і гідролітичних ферментів. Технологія виробництва солоду передбачає миття, замочування, пророщування очищеного і відсортованого зерна та сушіння солоду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7358 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Харків 05,2019-240-241.pdf | 186.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.