Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Назва: | Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду |
Автори: | Душина, М. А. Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Ключові слова: | виробницва шоколаду;глазурування;шоколад;кондитерські вироби;десерт |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 102-103 |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколаду |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 204.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.