Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Назва: Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду
Автори: Душина, М. А.
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Ключові слова: виробницва шоколаду;глазурування;шоколад;кондитерські вироби;десерт
Дата публікації: 2019
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 102-103
Короткий огляд (реферат): Запропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколаду
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33.pdf204.84 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.