Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Title: Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду
Authors: Душина, М. А.
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: виробницва шоколаду;глазурування;шоколад;кондитерські вироби;десерт
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 102-103
Abstract: Запропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколаду
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf204.84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.