Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7314
Назва: Аналіз способів сушіння зернових культур
Автори: Кушнір, О. С.
Мехтієва, С. М.
Ключові слова: зернові культури;сушіння;зерно;технологічний тепломасообмінний процес;термодинамічні властивості;теплофізичні властивості
Дата публікації: 2019
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 41-42
Короткий огляд (реферат): Наведені способи сушіння зернових культур
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7314
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf184.81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.