Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7314
Назва: | Аналіз способів сушіння зернових культур |
Автори: | Кушнір, О. С. Мехтієва, С. М. |
Ключові слова: | зернові культури;сушіння;зерно;технологічний тепломасообмінний процес;термодинамічні властивості;теплофізичні властивості |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 41-42 |
Короткий огляд (реферат): | Наведені способи сушіння зернових культур |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7314 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 184.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.