Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7309
Назва: | Конструкція пристрою для імпульсного заморожування харчових продуктів |
Автори: | Зайцев, Р. Р. Чердаклієв, А. А. |
Ключові слова: | харчове виробництво;харчові продукти;заморожування;імпульсне заморожування;холодильні технології |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 29-30 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто передумови застосування імпульсного заморожування харчових продуктів та запропоновано конструктивну схему пристрою для імпульсного заморожування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7309 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 226.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.