Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7246
Назва: Обоснование пространственного расположения плодов на эффективность замораживания
Автори: Стручаев, Николай Иванович
Стручаєв, Микола Іванович
Struchaiev, Mykola
Постол, Юлия Александровна
Постол, Юлія Олександрівна
Postol, Yuliia
Гулевский, Вадим Борисович
Гулевський, Вадим Борисович
Hulevskyi, Vadym
Журавель, Дмитрий Павлович
Журавель, Дмитро Павлович
Zhuravel, Dmytro
Ковалев, Александр Викторович
Ковальов, Олександр Вікторович
Kovalov, Oleksandr
Ключові слова: коэффициент теплоотдачи;температура;формула;кинематическая вязкость;расчеты;критерий Грасгофа;критерий Нуссельта;энергия;критерий Релея
Дата публікації: 2019
Серія/номер: Science progress in European countries: new concepts and modern solutions: Papers of the 5th International Scientific Conference;С. 660-666
Короткий огляд (реферат): Длительное хранение сельскохозяйственного сырья в настоящее время является весьма актуальной проблемой. Замораживание - один из эффективных способов продления сроков использования плодов и овощей после уборочного периода, технологические режимы и условия которого постоянно совершенствуются.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7246
Розташовується у зібраннях:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Штуттгард, Германия, 28.02.19-660-666.pdf454.48 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.