Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7246
Назва: | Обоснование пространственного расположения плодов на эффективность замораживания |
Автори: | Стручаев, Николай Иванович Стручаєв, Микола Іванович Struchaiev, Mykola Постол, Юлия Александровна Постол, Юлія Олександрівна Postol, Yuliia Гулевский, Вадим Борисович Гулевський, Вадим Борисович Hulevskyi, Vadym Журавель, Дмитрий Павлович Журавель, Дмитро Павлович Zhuravel, Dmytro Ковалев, Александр Викторович Ковальов, Олександр Вікторович Kovalov, Oleksandr |
Ключові слова: | коэффициент теплоотдачи;температура;формула;кинематическая вязкость;расчеты;критерий Грасгофа;критерий Нуссельта;энергия;критерий Релея |
Дата публікації: | 2019 |
Серія/номер: | Science progress in European countries: new concepts and modern solutions: Papers of the 5th International Scientific Conference;С. 660-666 |
Короткий огляд (реферат): | Длительное хранение сельскохозяйственного сырья в настоящее время является весьма актуальной проблемой. Замораживание - один из эффективных способов продления сроков использования плодов и овощей после уборочного периода, технологические режимы и условия которого постоянно совершенствуются. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7246 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Штуттгард, Германия, 28.02.19-660-666.pdf | 454.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.