Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6802
Назва: | Використання лінії для виробництва сушених ягід |
Автори: | Пінжаєва, Л. С. Кюрчев, Сергій Володимирович Кюрчев, Сергей Владимирович Kiurchev, Serhii |
Ключові слова: | збереження вітамінів;виробництво сушених ягід;лінія для виробництва сушених ягід;собівартість висушених продуктів;фрукти;ягоди |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет інженерії та комп’ютерних технологій: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18 |
Короткий огляд (реферат): | Для повного збереження вітамінів, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів пропонується використовувати лінії для виробництва сушених ягід. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6802 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Машиновикористання в землеробстві |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІКТ - 58-18.pdf | 294.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.