Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6523
Назва: | Передпосівна підготовка насіння овочевих культур |
Автори: | Морару, В. Р. |
Ключові слова: | калібрування;термічна обробка;прогрівання;гартування;насіння капусти;насіння томатів;насіння огірків |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 67 |
Короткий огляд (реферат): | Велике значення для одержання високоякісної розсади має передпосівна підготовка насіння. Завдяки їй підвищується польова схожість, рослини набувають здатності до інтенсивного початкового росту, поліпшується стійкість сходів проти несприятливих умов середовища та зменшується ураження їх хворобами. В практиці існує багато економічно маловитратних способів передпосівної підготовки насіння. Основними з них є такі: калібрування, хімічна і термічна обробка, прогрівання, гартування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6523 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-67.pdf | 581.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.