Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458
Назва: | Опис до патенту на корисну модель № 126181 "Спосіб приготування яблучного соку" |
Автори: | Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Угольніков, В. В. Світличний, О. О. |
Ключові слова: | яблучний сік;приготування;купажування;гомогенізація;заморожування;волоські горіхи |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування яблучного соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подріб-нення, отримання яблучного соку, купажування, гомогенізацію, розфасовування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20±2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20±2 °C. Сік отримують з усього плоду з видаленням насіння і очищенням шкірки, купажують його з подрібненими ядрами волоських горіхів воскової стиглості, сиропом варення з зелених волоських горіхів, цукром буряковим, кислотою лимонною при оптимальному співвідношенні відповідної сировини |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49. Пат. 126181 Cпосіб приготування яблучного соку.pdf | 156.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.