Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6441
Назва: | Проблеми у зберіганні зелені коріандру |
Автори: | Нестеров, Ю. Ю. Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Ключові слова: | зелень кінзи;свіжі трави;подовження термінів споживання;антиоксиданти;протікання метаболічних процесів |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.); |
Короткий огляд (реферат): | Для подовження термінів споживання потрібно знайти спосіб, за допомогою якого вдасться досягти найкращого результату. Найпопулярнішими методами є зберігання свіжої та замороженої продукції в холодильнику, зберігання зелені в поліетиленовому пакеті, вакуумні контейнери, сушка зелені. Але нашою метою є розробка і дослідження нового способу зберігання зелені. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6441 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-21.pdf | 582.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.