Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6436
Назва: | Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією |
Автори: | Романюк, М. Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna |
Ключові слова: | зберігання;теплова обробка;дихання плодів томата;томати;антиоксиданти |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 23 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було встановити вплив післязбиральної теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність дихання плодів томату впродовж зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6436 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-23.pdf | 580.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.