Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Назва: Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусів
Автори: Карпенко, А.
Желязков, О.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Ключові слова: соуси;гриби;висушування;втрати сировини грибів;печериці
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18
Короткий огляд (реферат): У статті визначено втрати сировини на всіх етапах виготовлення грибного порошку з грибів печериці двоспорової та гливи звичайної
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6430
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АТЕ -77стр-18.pdf581.11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.