Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6429
Назва: | Удосконалення технології виробництва сливового соку замороженого |
Автори: | Карнаушенко, В. В. Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Ключові слова: | заморожені фруктові соки;консервування;швидке заморожування;випарювання;сливовий сік |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 17 |
Короткий огляд (реферат): | У статті дано аналіз технологій та розробка заходів, спрямованих на підвищення якості замороженого сливового соку концентрованого та удосконалення технології його виробництва |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6429 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-17.pdf | 582.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.