Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Назва: | Опис до патенту на корисну модель № 123282 "Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку" |
Автори: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Ключові слова: | заморожування;харчова промисловість;соки |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморо-жування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості. При цьому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34. Пат. 123282 Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку.pdf | 186.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.