Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Назва: Опис до патенту на корисну модель № 123282 "Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку"
Автори: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ключові слова: заморожування;харчова промисловість;соки
Дата публікації: 2018
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Короткий огляд (реферат): Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморо-жування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C. Як сировину використовують кукурудзу молочної стиглості. При цьому сік отримують з усієї зернівки без відрізання зародка, а потім купажують його з соком перцю солодкого овочевого біологічної стадії зрілості, цукром буряковим, медом, кислотою лимонною
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6401
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34. Пат. 123282 Спосіб заморожування кукурудзяно-перцевого соку.pdf186.7 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.